Stage lopen bij Technische Unie B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Locatie Utrecht, Nederland

Over Technische Unie B.V.

Ben jij bezig met je mbo-opleiding en zoek je een leuke stage in een afwisselende omgeving? Van logistiek tot financieel en van IT tot verkoop: Technische Unie staat nooit stil. Wij willen graag de groenste groothandel van Nederland worden. Daarom kunnen wij jouw durf, lef en frisse blik goed gebruiken. Zie jij deze uitdaging wel zitten?

Als grootste technische groothandel van Nederland zijn wij de schakel tussen klanten en leveranciers. Voor de ondernemer in jouw buurt tot multinationals in de bouw en industrie. Als marktleider leveren we meer dan 2 miljoen producten op het gebied van elektrotechniek, licht, datacommunicatie, installatiematerialen, sanitair, verwarming én klimaattechniek.

Met nieuwe vormen van dienstverlening en slimme logistiek maken wij het verschil. We investeren continu in nieuwe online en offline oplossingen én in onze eigen ontwikkeling.

De Mogelijkmakers
Elke dag zetten wij alles op alles om uitdagingen te realiseren. Met professionals die gaan voor kansrijke ideeën, oplossingen en innovaties. Met het beste materiaal. Met opgestroopte mouwen staan wij klaar. Voor iedereen die keihard werkt om Nederland slimmer en duurzamer te maken in een wereld die continu in beweging is.  Dat vraagt om aanpassingsvermogen en de wil om te leren. Haal het beste uit jezelf en bouw mee aan de duurzaamste groothandel in bouw en industrie. Wij zijn Mogelijkmakers, heb jij het ook in je?

Cultuur
We hebben lef, durven nieuwe uitdagingen aan en passen ons aan om de toekomst mogelijk te maken. We werken hard en geloven in gelijke kansen voor iedereen. Met een veilige werkplek en goede arbeidsvoorwaarden zorgen we ervoor dat je met plezier en fit aan het werk kan gaan. Onze Mogelijkmakers zijn professioneel, gedreven, leergierig, gezellig, sociaal en open. Heb jij het in je?

Stages bij Technische Unie B.V.

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.