Interning at Technische Unie B.V.

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Company size Large (250+)
City Utrecht

About Technische Unie B.V.

Bij Technische Unie, de grootste technische groothandel van Nederland, én Top Employer, staat jouw ontwikkeling centraal. Samen met 2.000 collega’s vorm jij het hart van ons bedrijf. Of je nou thuis werkt of op locatie, iedereen staat altijd met elkaar in verbinding. Nog voordat je bij ons begint start je met een digitaal inwerkprogramma waardoor je Technische Unie snel leert kennen. Eenmaal ingewerkt krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid om je werk uit te voeren. We willen dat jij met plezier en fit aan het werk kan gaan. Met veilige werkplekken en goede arbeidsvoorwaarden helpen we je om gezond en vitaal te blijven. Professioneel, gedreven, leergierig, gezellig, sociaal en open, dat is de sfeer bij Technische Unie. We werken hard, vinden gelijke kansen voor iedereen belangrijk en hebben zeker ook humor.

Een stage of opdracht bij Technische Unie betekend dat je echt een toegevoegde waarde kunt leveren en waarbij je ruimte krijgt om mee te denken. Als het van beide kanten klikt kijken we altijd of er een mogelijkheid is om te blijven, want talent houden wij graag binnen bij Technische Unie. Uiteraard krijg je stagevergoeding, een moderne werkomgeving, gratis vers fruit en niet onbelangrijk een leuk stel collega’s. Daarnaast is dit een mooie kans voor een kijkje in de keuken bij Technische Unie, zoals een rondleiding in ons distributiecentrum en het inspiratiecentrum Duurzaamheid.

Wil je zelf ervaren hoe het is om bij de marktleider te horen? Wil je goede begeleiding, mee met de introductiedag en er helemaal bijhoren? Informeer dan naar jouw stage mogelijkheden.

Internships at Technische Unie B.V.

Subscribe or sign in to view the available internships.