Stage lopen bij Vakantiepark Ackersate

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Sport / Recreatie
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Locatie Voorthuizen, Nederland

Over Vakantiepark Ackersate

Over Vakantiepark Ackersate
Vakantie, lang of kort, er even helemaal uit zijn. Genieten van de natuur, van het buiten zijn en toch alle denkbare comfort bij de hand hebben. Gezelligheid, gastvrijheid en een ontspannen sfeer zijn de ingrediënten van Ackersate, een eigentijds 5-sterrenbedrijf waar het familiekarakter centraal staat. Vakantiepark Ackersate bestaat al sinds 1938!

Vakantiepark Ackersate is een kindvriendelijk vakantiepark in Voorthuizen. Met een speciaal speel- en doestrand, een trampolinepark en een binnen- en buitenzwembad! Aan verblijfsmogelijkheden heeft Ackersate een breed aanbod van bungalows, chalets en vakantievilla's, maar ook ruime comfortplaatsen (met of zonder privé sanitair) voor het kamperen.

Uit de enquêtes zien we dat onze gasten het vriendelijke personeel, het schone sanitair en het uitgebreide animatieprogramma voor alle leeftijden zeer waarderen. En daarin zijn zij niet alleen: de ANWB heeft ons voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot Best Camping. Daar zijn wij bij Ackersate natuurlijk heel erg trots op!

Ackersate is een plek waar je jezelf kunt zijn. Een mooi aangelegd terrein met veel groen, ruime plaatsen en verharde wegen waar nodig, vormen het uiterlijk van ons park. Vakantiepark Ackersate heeft allerlei prachtige faciliteiten, zodat je verblijf een toptijd is! De speeltuinen, sportvelden en het grote zwembad zorgen ervoor dat kinderen de tijd van hun leven hebben op ons vakantiepark. En ben je hongerig geworden van het zwemmen en sporten? Dan kun je terecht in ons restaurant, snackbar, café of campingwinkel. Het dorp Voorthuizen ligt op tien minuten loopafstand. Het is natuurlijk ook mogelijk om een fiets te huren om de omgeving te verkennen. Zodoende is ons vakantiepark de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie op de Veluwe.

Onze camping in Voorthuizen kenmerkt zich door:

Toegang tot alle faciliteiten van Vakantiepark Ackersate;
Voldoende parkeerplaatsen over de gehele camping (Het park is autolauw en er wordt centraal geparkeerd);
Verschillende sport en spelmogelijkheden zoals een sportveld, midgetgolf, de watervallei en een trampolinepark;
Diverse horeca gelegenheden: campingwinkel, snackbar, ijscorner en een restaurant;
Een binnenzwembad met gave glijbanen en een buitenzwembad met stroomversnelling;
Een uitgebreid animatieprogramma tijdens de schoolvakanties;
Gratis wifi en aansluitingspunten voor televisie, elektriciteit, water en waterafvoer.

Stages bij Vakantiepark Ackersate

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.