Stage lopen bij Synerg-e

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Soest

Over Synerg-e

Synerg-e is een softwarebedrijf met twee decennia aan ervaring als leverancier van HR software voor, uitzendbureaus, coachingsbureau's, overheid en het bedrijfsleven. Wij denken in totaaloplossingen van hardware, software en communicatie. Hierbij ligt de focus op locatie- en platformafhankelijk werken. Het doel van onze software is een volledige automatisering van administratieve processen waardoor er meer tijd is voor commerciële trajecten.

Sinds het begin van het internet (1996) hebben wij totaalpakketten gebouwd en doorontwikkeld voor de meest uitdagende administratieve omgeving van Nederland; de uitzendbranche. Eén van deze totaalpakketten is e-Matcher.

Als enige brengt e-Matcher een applicatie voor uitzendondernemingen, die zowel front-, mid- als backoffice combineert. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop. Groei en ontwikkeling staan centraal voor e-Matcher, dus wees er snel bij als je deel uit wil maken van dit succes! Voor ons team zoeken we gedreven stagiairs die passen binnen de informele werksfeer.

Stages bij Synerg-e

10 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.