Stage lopen bij GreenFocus

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Olie / Gas / Energie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Amsterdam

Over GreenFocus

Greenfocus gelooft in een duurzaam Nederland. Een land waarin mensen op een verantwoordelijke en respectvolle manier met hun omgeving omgaan. Dat doen we door duurzaamheid op een pragmatische wijze te benaderen. We vertalen grote en kleine ambities naar praktische oplossingen, waarin creativiteit het vertrekpunt is. Zo verzekeren we toekomstige generaties van een schone en veilige leefomgeving.

Greenfocus helpt particulieren, gemeenten én bedrijven verder te verduurzamen. Als één van de eerste bedrijven in Nederland is Greenfocus gecertificeerd om de energiezuinigheid (het energielabel) van gebouwen te beoordelen. Op basis daarvan zorgen wij voor een betrouwbaar advies voor de lange termijn. Daarnaast installeren wij op grote schaal duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, zonneboilers en led verlichting. Dit ook als gecertificeerd zonnekeur installateur.

Kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. Daarom is ons motto: verbaas elke klant. Wilt u weten hoe wij dat doen? Dan nodigen we u uit om eens kennis te maken.

Stages bij GreenFocus

4 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.