Interning at World of Minds

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Zakelijke dienstverlening
City Den Haag

About World of Minds

World of Minds is een netwerkbedrijf met een vaste kern van 8 mensen en een ring van trainers, projectmanagers, adviseurs, moderatoren en Livemindmappers die in verschillende samenstellingen opdrachten uitvoeren.

World of Minds richt zich op het versterken van de 'denk- en doekracht' van mensen, teams en organisaties. Zij richten zich daarbij op het begeleiden van veranderprocessen, teamontwikkeling en het activeren van kennis binnen organisaties. Voor World of Minds is het daarbij van belang mensen te betrekken bij veranderingen om daarmee sneller tot overzicht en inzicht te komen om de juiste stappen te kunnen zetten. Het visualiseren van informatie speelt in het werken bij World of Minds een belangrijke rol.

Vanuit Academy of Minds bieden zij verschillende trainingen aan om 'slimmer te gaan werken, niet harder'.

Via Connection of Minds ondersteunen zij 'denksessies' met ervaren moderatoren en Livemappers. Een denksessie kan een vergadering, strategie-, brainstorm- of kennissessie zijn, maar ook een stakeholderdialoog of een paneldiscussie tijdens een congres.

World of Minds is vaak hoofdaannemer bij veranderprocessen, kennismanagement projecten en strategieprojecten waarbij draagvlak van betrokkenen van belang is.

Internships at World of Minds

Subscribe or sign in to view the available internships.