Interning at Bike Butler

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Company size Small (10-49)
City Amsterdam

About Bike Butler

Bike Butler profiel
Bike Butler is een groothandel/fabrikant voor de fietsenbranche met een sterke focus op speciale en aparte tweewieler accessoires. Gecombineerd met aanbod van standaard accessoires is Bike Butler voor veel retailers een aanvulling naast de primaire groothandel (hoofdleverancier).
Recentelijk zijn wij vooral de weg ingeslagen van het maken van eigen producten (Distributor Own Brands). Deze merken leveren wij uit aan de vakhandel in een concept genaamd FRIS! Onze klanten (meer dan 1000 in BeNeLux eo) zijn hier erg over te spreken. Wij hebben hierbij service enorm hoog in het vaandel staan. De (r)etailers kunnen producten verkopen met hoge marges die niet overal verkocht worden waardoor zij haar eindklant iets extra kunnen bieden. Tevens helpen wij de winkels met Visual Merchandising van de producten en productlijnen.
Voornoemd concept is gestart met, Beck (fietstassen), Belll (fietsbellen), Hooodie (zadeldekjes, kussentjes, regenkleding en andere fietsaccessoires), Kerri (fietskratten en voordragers) en Wicked (fietsmanden). Dit zijn allemaal eigen merken die aandacht vragen op zeer uiteenlopende vlakken. Te denken valt aan Design en Ontwikkeling, Supply Chain, Marketing en Sales.
Recentelijk hebben we aan ons FRIS! Concept merken van derden (waarvan Bike Butler de alleen vertegenwoordiging heeft) toegevoegd. Dit zijn Viro (kettingsloten) en Kiddimoto (loopfietsjes).
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een no-nonsense cultuur. Bestaand uit een klein, hecht team. Dit bestaat uit een eigen buitendienst (5 man), logistieke afdeling (15 man) en mensen op kantoor. We zijn gevestigd op Industriegebied Amstel in Amsterdam

Internships at Bike Butler

Subscribe or sign in to view the available internships.