Praktijkpioniers

Bedrijfsgegevens
Praktijkpioniers
Branche Anders
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Bodegraven, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Praktijkpioniers is een innovatiebureau voor maatschappelijke vraagstukken. Dit doen met diverse generaties. We breiden stapsgewijs ook uit naar de zakelijke markt.

Praktijkpioniers staat voor ontdekken en pionieren. Als enigste in zijn soort en uniek in Nederland. Wij zijn een organisatie waarbij onderwijs, overheid en ondernemers samenwerken. We organiseren acties, ondersteunen projecten en meer.

Praktijkpioniers ondersteunt leerlingen, studenten en schoolverlaters om een ondernemend sociaal project in gang te zetten, te zoeken naar een droombaan en een eigen onderneming te starten en/of zich als zzp-er te vestigen. Leerlingen, studenten en schoolverlaters krijgen de kans om in beeld te komen bij onderneming, bedrijf, instituut en omwonenden.

Telkens is de rode draad dat het gaat om nieuwe kleine, alledaagse en grotere, complexere vragen en nieuwe problemen, die vragen om creatieve, nieuwe innovatie-volle ideeën en oplossingen. Dit doen wij vanuit de context pionieren in de praktijk. We doen dat met het aanjagen van initiatieven. Dit onder het motto Proberen kan nooit kwaad. 
Want pionieren is ook op zoek gaan naar het onbekende. Samen op avontuur. We doen dit door innovatief en snel te koppelen. En eigenzinnig te zijn.

Wij zijn een spin-off ontstaan uit diverse andere initiatieven. We richten ons op de innovatie. Binnen onze totale groep zijn er ook andere bedrijven actief. Praktijkpioniers is min of meer de verbinder tussen deze partners. Ons concept is in 2023 op de markt gekomen. Onze moederorganisatie bestaat sinds 1999.

Bedrijfspresentatie