PSfm BV

Bedrijfsgegevens
PSfm BV
Branche Marketing, reclame & communicatie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Amstelveen, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Een ontmoeting tussen mens en merk creëert merkbeleving. En die ontmoeting faciliteren is precies wat fieldmarketingbureau PSfm doet. Met de overtuiging dat in het veld, op locatie, A-merken groeien.

PSfm is een full-service dienstverlener voor het boosten van verkoop, merkbeleving en zichtbaarheid van producten. Altijd op innovatieve wijze, met hoge kwaliteit en super flexibel. In het veld en ver daarbuiten. Want met ruim 1.200 gemotiveerde (flex)medewerkers is het bereik groot.

Als strategische partner denkt PSfm mee met opdrachtgevers en ontwikkelt complete marketingstrategieën rond brand activation, sales of merchandising van producten of diensten. Van de ontwikkeling van POS materiaal tot een landelijke promotour of volledige campagne. Met een creatief en ervaren team is het mogelijk om niet alleen op korte termijn te schakelen, maar ook realtime meetbare resultaten te leveren. Iets wat al jaren voor klanten als Nespresso, KPN, Samsung, Philip Morris Benelux BVBA, Sonos, PepsiCo & Nestlé gerealiseerd wordt. PSfm is 100% fieldmarketing.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.