OBI4wan

Bedrijfsgegevens
OBI4wan
Branche Media & informatie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Zaandam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Sinds de oprichting in 2011 helpt OBI4wan organisaties met een succesvolle inzet van media monitoring en online klantcontact. Met gebruiksvriendelijke softwareoplossingen en een team van experts ondersteunen wij organisaties met online- en offline media monitoring, webcare, chatbots en actiegerichte inzichten uit data.

Onze missie voor elk type organisatie
Het is onze missie om de beste data gedreven all-in-one oplossingen en excellente service te bieden op het gebied van reputatiemanagement, customer engagement en AI. Ons team van experts helpt meer dan 1000 klanten wereldwijd met een optimale inzet van producten als OBI Brand Monitor, OBI Engage, OBI Bots en OBI Insights.

De samengang met Buzzcapture en OBILytics resulteerde in de bundeling van expertise en de mogelijkheid om onze klanten nóg beter te kunnen ondersteunen. Zo opereren en functioneren wij als één team van experts. We vertalen bijvoorbeeld inzichten uit data naar verbeteringen voor service en we benutten de kracht van chatbots voor een verhoogde klanttevredenheid binnen je doelgroep.

Bedrijfspresentatie