Stage lopen bij Atvise Online Resultaat

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Marketing, reclame & communicatie
Locatie Noordwijk, Nederland

Over Atvise Online Resultaat

Wie zijn wij? Atvise!

Atvise is een bedrijf dat is ontstaan uit ervaring in de praktijk. Tijdens het ontwikkelen van – een inmiddels goed lopende – webshop, ontdekte wij dat de meeste marketingbureaus geen oog hebben voor de belangen van hun klanten. Wij vonden dat dit anders moest en zo werd het idee voor Atvise geboren. Een Online Marketing Bureau dat zich kenmerkt door de persoonlijke aanpak en waar de klant centraal staat. Wij kennen de visie van de ondernemer en zijn altijd bereikbaar voor onze klanten. Samen gaan wij voor online resultaat!

Hoe wij werken

Door onze praktijkervaring weten wij hoe frustrerend het is om te investeren in iets, zonder hier rendement uit te halen. Daarom beginnen wij altijd bij het begin. We gaan in gesprek met onze klanten om de strategie te bepalen en te kijken of dit overeenkomt met hetgeen dat nu op de website wordt aangeboden. Dit voorkomt dat onze klanten geld steken in iets, dat van tevoren eigenlijk al gedoemd is te mislukken. Je kunt immers wel heel veel geld steken in adverteren op Google, maar als je website niet op orde is, zullen de conversies achterblijven. Dit heeft als gevolg dat je niet het beoogde resultaat haalt. Benieuwd naar onze volledige strategie tot het behalen van online resultaat? Bekijk onze route naar online resultaat.

Google Partner

Atvise is gespecialiseerd in Google Adwords (SEA), zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Analytics, Sociale Media, e-mailcampagnes en website- en webshop ontwikkeling. Wij zijn officieel Google Partner. Dit houdt in dat wij alleen werken met gecertificeerde Google Adwords specialisten, wij een goede klantenondersteuning bieden en ons hebben bewezen als marketingbureau met verstand van zaken.

Stages bij Atvise Online Resultaat

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.