Interning at Beaudelor

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Cosmetica / Persoonlijke verzorging
City Amsterdam

About Beaudelor

Beaudelor is een aantal jaren geleden gestart als schoonheidssalon in Amsterdam onder leiding van Laurette Nijenbandring de Boer.

Beaudelor Cosmetics is een bedrijf dat eind 2019 twee unieke sprays op de markt heeft gelanceerd. De Divine Sensation Face Beauty Spray en de Divine Sensation Cashmere Body Spray. Twee sprays met puur goud, cashmere en vitamines. Door deze unieke combinatie van ingredienten hebben de sprays meerdere effecten in 1 handeling.

Beaudelor wordt sinds oktober verkocht bij ICI PARIS XL in Nederland en exporteert naar Zuid Afrika. Daarbij zijn wij dit jaar uitgenodigd om mee te gaan naar de World Expo in Dubai, in het Nederlandse Paviljoen wat in oktober begint.

Wij zijn ons nationaal en internationaal aan het uitbreiden en zoeken daarom een enthousiaste student(e) om te helpen met verdere organisatie en uitbreiding van de afzetkanalen voor Beaudelor in het binnen en buitenland. Wij hebben contacten in Italië en Griekenland Saudi Arabië, China.

Voor ICI PARIS XL en de vertegenwoordiging van onze producten op de World Expo in Dubai moeten voorbereidingen op het gebied van marketing en communicatie getroffen worden.

Het is ook mogelijk bij ons om je afstudeeropdracht uit te voeren en krijgt daar alle tijd voor. Kom jij ons helpen?

Voor meer info over Beaudelor Cosmetics, www.beaudelor.nl. Heb je vragen, dan kan je ons ook altijd bellen. 0651493779.

Internships at Beaudelor

Subscribe or sign in to view the available internships.