Stage lopen bij Magno IT Recruitment

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Werving en selectie / uitzendbureaus
Stad Baarn

Over Magno IT Recruitment

Magno IT is gespecialiseerd in IT recruitment, voor zowel vast als tijdelijk IT personeel. We richten ons daarbij op detachering en werving & selectie voor IT projecten en voor lopende IT activiteiten. Onze IT vacatures en posities variëren van beheer , ontwikkelen, testen, ontwerpen en architectuur tot informatie / business analyse, project management en programma management. We streven er naar om op elke IT vacature een match te vinden op zowel technische IT expertise, branche / productkennis als persoonlijke competenties en ambities.

Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange expertise op het gebied van recruitment in Telecom, Finance en de Automotive industrie. Onze account managers leggen zich er op toe lange termijn relaties aan te gaan met kandidaten en klanten.

Teneinde kosteneffectief te zijn en een hoge kwaliteitstandaard te kunnen handhaven, staan wij altijd in direct contact met de eindklant wanneer wij een kandidaat werven voor een IT vacature.

Klanten kunnen bij ons terecht voor het aantrekken van IT capaciteit. Kandidaten kunnen rekenen op interessante IT opdrachten en vacatures of een passende carrière op IT gebied.

Stages bij Magno IT Recruitment

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.