Bos Theaterproducties

Bedrijfsgegevens
Bos Theaterproducties
Branche Cultuur en Kunst
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Amsterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Bos Theaterproducties is bekend van haar award-winnende en succesvolle producties als Single Camping, reeks van Hendrik Groen, Chez Brood, Amandla! Mandela, Dangerous Liaisons en de vlijmscherpe en spraakmakende voorstellingen van DE VERLEIDERS.

Door haar vernieuwende producties en breed scala aan artiesten is Bos Theaterproducties, bijna 30 jaar geleden opgericht door Inge Bos, niet meer weg te denken uit het Nederlandse theaterlandschap. Met haar ambitie, vakmanschap en kwaliteit weet Bos ieder seizoen compleet nieuw ontwikkelde Nederlandse theaterproducties te maken, waarbij het aanspreken van een breed en nieuw publiek een grote drijfveer is. Dat doen ze vaak samen met spraakmakende regisseurs, hedendaagse toneelschrijvers en getalenteerde acteurs. Van aanstormende talenten tot gevestigde namen als Pierre Bokma, Nina Spijkers, Jibbe Willems, Stephanie Louwrier en Beau Schneider.

Naast producent is Bos het impresariaat van een indrukwekkende en diverse groep artiesten. Plien & Bianca, NUHR en Yentl en de Boer zijn begonnen bij Bos en inmiddels uitgegroeid tot gevestigde namen. Bos investeert in jonge artiesten, zo worden aanstormende artiesten als Lisa Loeb, Zoutmus, Peter van Rooijen, Damn Honey en Andries Tunru vertegenwoordigd door Bos Theaterproducties.

Bedrijfspresentatie