112Schade

Bedrijfsgegevens
112Schade
Branche Juridische diensten
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Zeist, Nederland
Bedrijfsomschrijving

112Schade is een juridisch dienstverlener. Wij werken voornamelijk voor assurantietussenpersonen, volmacht kantoren, leasemaatschappijen en zorgverzekeraars. Wij verhalen de niet gedekte materiële schade en/of letselschade op de aansprakelijke wederpartij. Kenmerkend voor de dienstverlening zijn het persoonlijke contact met onze klanten, oplossingsgericht denken en ons uitstekende serviceniveau.

112Schade bestaat sinds 2012 en ontwikkelt zich sterk. Met 12.000 schadeverwerkingen op jaarbasis is 112Schade op dit moment de grootste verhaalservice van Nederland. Dit aantal moet groeien. Wat daarbij ook versterkt moet worden, is onze marketing- en communicatiestrategie. Het lijkt ons leuk als jij daarbij kan helpen!

Collega's bewegen inmiddels flexibel mee met alle veranderingen, die vaak proactief en creatief zijn. Dit willen wij ook bij de stagiair terugzien. Niet alleen in persoonlijkheid, maar ook in het uiteindelijk werk. Eigen initiatief tonen en meedenken met de organisatie wordt zeer gestimuleerd en gewaardeerd binnen ons bedrijf.

Bedrijfspresentatie