Stage lopen bij Billink B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Financiën, administratie & accounting
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Rotterdam, Nederland

Over Billink B.V.

Eerst zien, dan betalen. Dat is waar Billink voor staat. Wij maken achteraf betalen makkelijk, veilig en succesvol. Dit doen wij door zowel onze software als ons team continu te verbeteren en jong talent in te zetten. Samen met het team gaan we dagelijks talloze uitdagingen aan en werken we keihard om van Billink achteraf betalen een succes te maken.

Hoogtevrees?
Ons kantoor bevindt zich op de 34ste verdieping van De Rotterdam. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de fiets, het OV en deelscooter. In onze skybar lunchen we gezellig met elkaar terwijl je geniet van het mooiste uitzicht over Rotterdam. Even achter je beeldscherm vandaan? We nemen de wedstijdjes rondom onze tafeltennistafel en in Mario Kart serieus.

Persoonlijke ontwikkeling
Ondanks dat we aan het groeien zijn, blijft het behoud van onze cultuur ontzettend belangrijk. Zo maakt het niet uit of je op de IT, sales of op de marketingafdeling werkt: alle ideeën, oplossingen of procesverbeteringen zijn welkom! Het groeien van Billink hebben we voornamelijk te danken aan haar innovatieve teamspelers. Daarom word je bij Billink uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen. Zo is iedereen bij Billink in zijn vakgebied ondernemend.

Stages bij Billink B.V.

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.