Stage lopen bij Saen BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Amsterdam

Over Saen BV

Saen biedt multidisciplinaire bouwkundige dienstverlening, inclusief begeleiding en ondersteuning, vanuit drie vestigingen door het hele land.

Eén aanspreekpunt
U kunt complexe projecten met een gerust hart in zijn geheel aan ons overlaten. Op één adres, bij u in de buurt. Daar worden alle disciplines aangestuurd door één projectleider, uw vaste contactpersoon. Zo zetten wij ons vakmanschap en projectmanagement optimaal in. Door de verschillende werkzaamheden slim op elkaar af te stemmen, werken we efficiënter. Daarmee wordt ook de overlast voor de bewoners of gebruikers van uw vastgoed tot een minimum beperkt.

Innovatief onderhoud
De hoogopgeleide specialisten van de Saen Onderhoudsgroep hebben bewezen dat zij technisch uitdagende klussen probleemloos aan kunnen. Dat onze mensen ook creatief zijn, blijkt wel uit de innovatieve oplossingen die we in eigen huis ontwikkelen.

Eigen personeel
De hoge kwaliteit van onze dienstverlening ziet u ook terug in onze mensen. Wij hebben een vast personeelsbestand van meer dan 25 medewerkers. Doelbewust maken wij zo min mogelijk gebruik van inleenkrachten. U hebt dus te maken met goed opgeleid en ervaren personeel dat beleefd is en uw taal spreekt. Zij vinden het een vanzelfsprekende zaak om de gebruikers van uw pand zo min mogelijk tot last te zijn.

Stages bij Saen BV

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.