Lindenhaeghe.

Bedrijfsgegevens
Lindenhaeghe.
Branche Onderwijs / Training / Wetenschap
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Rotterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Wij zijn er trots op je te kunnen vertellen dat Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn gefuseerd. Dat betekent dat we verder gaan als één bedrijf. De naam Lindenhaeghe blijft behouden. Net als de service en klantfocus van onze beide bedrijven. Sterker nog, daar doen we een schepje bovenop.

Lindenhaeghe is hét opleidings- en exameninstituut voor de financieel professional en organisatie van de toekomst. Dagelijks dragen wij bij aan de professionele (kennis)ontwikkeling van de financieel professional. We leiden ze op en zorgen er tegelijkertijd voor dat ze bij blijven met de belangrijkste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Daarnaast bieden we organisaties een concept waarmee we hen volledig ondersteunen in de vakbekwaamheid van hun medewerkers, zodat groei en ontwikkeling bij hen écht centraal staat.

We zijn een dynamische en hard groeiende organisatie die gelooft in het bieden van kansen. Als jij groeit, doen wij dat als organisatie namelijk ook. Er wordt daarom flink geïnvesteerd in de opleidings- en doorgroeimogelijkheden van onze collega’s.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.