Interning at Five City Spa

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Cosmetica / Persoonlijke verzorging
Company size Small (10-49)
City Amsterdam

About Five City Spa

Bekijk bovenstaande video vanaf 6:40 minuten!

NEXT GENERATION SPA

Onze passie omvat alles wat te maken heeft met een gezonde levensstijl en het onderhouden daarvan. Wij geloven dat ontspannen en je even onttrekken aan het drukke moderne leven daar onderdeel van uitmaakt. Daarom is Five City Spa in augustus 2014 geopend in Utrecht. De spa heeft een unieke ambiance die toegankelijk is voor een breed publiek, met ruime openingstijden en vriendelijke prijzen. In Utrecht vind je ons in de luwte van het centrum in de charmante Wittevrouwen buurt. Op 1 augustus 2018 is onze tweede vestiging geopend in het hart van de Pijp in Amsterdam. We kijken ernaar uit je daar (ook) te zien!

MASSAGES

De massages zijn zoals ze horen te zijn, op maat met jouw eigen voorkeuren en focuspunten. Met zorg is onze signature Five Full Body Massage samengesteld, tevens bieden we specifieke massages aan zoals de Pregnancy en Mama Massages. Alle “Five” zintuigen krijgen aandacht hetgeen je bezoek aan de spa tot een unieke belevenis maakt. Vind hier onze massage treatments.

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Als het gaat om gezichtsbehandelingen hebben we het merk gevonden wat past bij de huidige trend van een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Team Dr. Joseph produceert een 100% gecertificeerde biologische gezichtsverzorgingslijn en heeft bijbehorende gezichtsbehandelingen ontwikkeld. Het merk komt uit Zuid-Tirol en combineert sinds 1986 de laatste hightech technieken met de kennis van eeuwenoude volksgeneeskunde met planten en bloemen. Je huid wordt op een natuurlijke manier fris, krijgt een lift en eventuele huidproblemen worden op een duurzame manier opgelost zonder extra toevoegingen. Het is een heerlijke geuren -en ontspanningsreis door de tuinen van Team Dr. Joseph.

Internships at Five City Spa

Subscribe or sign in to view the available internships.