Epic Agility Nederland BV

Bedrijfsgegevens
Epic Agility Nederland BV
Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Amsterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Hoi! Wij zijn Epic Agility en wij maken de werkende wereld elke dag een beetje beter.

Wat wij brengen is Business Agility en wij geloven dat jij de beste Resultaten haalt als iedereen met Passie en Vrijheid werkt. Wij helpen daarvoor met Agile coaching binnen Marketing, HR, Sales en IT. Wij hebben jaren hands-on ervaring in tientallen Agile transformaties en honderden trainingen.

Epic Agility is actief op verschillende niveaus binnen een organisatie: van C-level en Senior management tot het coachen van één Agile team. Wij doen dit voor marketing- en business teams, business operations of hardware teams. En natuurlijk coachen we ook teams binnen de IT.

Bij Epic Agility doen we de dingen net een beetje anders en vooral elke dag een beetje beter. Wij leveren de beste Team Coaches om jouw werkwijze te helpen versnellen. We brengen jouw team, afdeling of organisatie; Van goed naar beter, van Business Agility naar Epic Agility.

We creëren een inzichtelijke en overzichtelijke werkwijze. Je hebt een bestuurbaar Portfolio met waardevol werk voor High Performing teams van individuen met gedeelde doelen.

Naast coaching verzorgen wij certified training programma's voor ProductOwners (CSPO / A-CSPO) en ScrumMasters (CSM), maar ook Certified Agile leadership (CAL) voor het management en Agile Scrum foundation workshops voor teams.

Het is jouw werkwijze, wij helpen versnellen!

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.