Stage lopen bij Pneutec B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Elektronica, Componenten en halfgeleider productie
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Hoofddorp

Over Pneutec B.V.

Pneutec is opgericht op 1 februari 1987. Het bedrijf begon als handelsfirma van onderdelen in pneumatische oplossingen. Direct vanaf het begin importeerde Pneutec geavanceerde onderdelen van over de hele wereld naar Nederland om te leveren aan de industrie.

Al snel was het duidelijk dat klanten het waardeerden als reeds in een vroeg stadium - engineeringsfase - werd meegedacht over de beste oplossing. Onze kennis van onderdelen, pneumatiek, vacu├╝mtechniek, dempingstechniek en flow control werd graag gebruikt door de klanten.

Meer en meer ging Pneutec zich bezig houden met het zoeken naar totaaloplossingen op het gebied van de beheersing van stromingen en bewegingen. Het was een logische stap om vervolgens onderdelen te gaan samenstellen. De inrichting van een productieruimte met machines, instrumenten en zelfs een cleanroom was een feit. De toekomst lag nu open om door te groeien naar een gespecialiseerde leverancier van systemen en machines voor Original Equipment Manufacturers (OEM).

Die ontwikkeling werd gerealiseerd door engineeringkwaliteiten toe te voegen en de kwaliteit van werken en processen zo hoog te maken dat de top van de industrie nu wordt bediend.

Stages bij Pneutec B.V.

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.