Stage lopen bij Training of Greatness

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Onderwijs / Training / Wetenschap
Stad Den Haag

Over Training of Greatness

T.O.G. verzorgt trainingen, events en workshops gericht op persoonlijk leiderschap voor bedrijven en het onderwijs.
De verantwoordelijkheid voor jouw succes ligt volledig in jouw eigen handen - daar geloven wij in. In onze trainingen werken de deelnemers daarom aan een extreem helder plan vol met strategie├źn die ze direct kunnen toepassen.

Wij inspireren de deelnemers om zichzelf uit te dagen en actie te ondernemen om hun doelen waar te maken. Niet alleen omdat doelen bereiken een boost geeft aan jouw eigen zelfvertrouwen, maar vooral omdat je daarmee meer kunt betekenen voor anderen.

De T.O.G. Lifestyle wordt gekenmerkt door lef, persoonlijke kracht en bijdrage.
Zelfontwikkeling is nu hot omdat iedereen door heeft hoe cruciaal het is geworden: de maatschappij staat in de 21e eeuw voor nieuwe onbekende uitdagingen en oude manieren van denken en werken vallen steeds harder om. Nog nooit eerder is de juiste mindset een absolute must.

In deze drukke 24-7 race tegen de klok wordt het steeds belangrijker om meer helderheid te krijgen, gefocust te blijven en opgedane kennis om te buigen naar een strategie voor succes. En juist deze 3 dingen zijn het meest lastig om voor elkaar te krijgen.

Het is daarom onze missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun levensdoelen en deze met 100% overtuiging na te jagen. Het doel daarbij is om de deelnemers tools te geven om obstakels om te buigen naar successen en een krachtige mindset op te bouwen.

Onderwijs
In 2016 zijn wij gestart in het onderwijs. In dat jaar deden er 15 studenten (pilot) mee aan het programma 4 weeks to Greatness (4 WTG). In 2017 deden er 80 studenten mee, 120 studenten in 2017 en in 2018 t/m 2020 meer dan 700 per jaar. In totaal hebben er 2300 studenten verspreid over 9 scholen aan het programma deelgenomen en keer op keer waren de resultaten boven verwachting.

Naast studenten trainen wij ook docenten in hun persoonlijke groei en coachingsvaardigheden en delen we de laatste trends en ontwikkelingen van de nieuwe generatie.

T.O.G. is uitgegroeid tot een sterke speler binnen het onderwijs. Ons onderscheidend vermogen ligt in onze verbindingskracht. Met trots kunnen wij zeggen dat wij op dit moment de enige partij in Nederland zijn die studenten, docenten, teamleiders en zelfs ouders effectief trainen en zelfbewuster maken.

Schooljaar 2020-2021 staat nu ook weer volgeboekt en we gaan weer hele gave trainingen geven. Voor ons is nu de tijd aangebroken om door te groeien.

Stages bij Training of Greatness

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.