TECTUM voor Dakvakmanschap

Bedrijfsgegevens
TECTUM voor Dakvakmanschap
Branche Onderwijs / Training / Wetenschap
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Nieuwegein, Nederland
Bedrijfsomschrijving

TECTUM verzorgt, organiseert en geeft opleidingen voor iedereen in de bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbranche.

TECTUM is gedurende de beroepsopleidingen van de leerling-dakdekkers vaak de werkgever. Voor de duur van de WEB-opleiding van een leerling-dakdekker wordt een arbeidsovereenkomst afgesloten. Daarmee is TECTUM werkgever en draagt alle risico's die aan het dienstverband verbonden zijn. Gedurende het dienstverband worden de leerling-dakdekkers intensief begeleid.

TECTUM heeft de aansluiting op de beroepsopleidingen nauwgezet gestroomlijnd. In alle niveaus wordt een naadloze overgang naar een hoger niveau gegarandeerd. De dakbedekkingsbranche beschikt over een tweejarige WEB-opleiding Dakdekker, die uiteindelijk opleidt tot allround dakdekker. Daarnaast wordt een opleiding tot kaderfunctionaris aangeboden.

Naast het opleiden van leerling-dakdekkers kan TECTUM ook een rol vervullen in het om-, her- en bijscholen van het overige personeel.

Op vaktechnisch gebied kan TECTUM de deelnemers tijdens cursus of training kennis laten maken met de nieuwste materialen en technieken. Maar ook op het gebied van onder meer werkorganisatie, planning, communicatie, arbeidsomstandigheden en veiligheid kan het personeel getraind worden. Daarnaast wordt er desgewenst een cursus op maat gemaakt worden

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.