Stage lopen bij TECTUM voor Dakvakmanschap

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Onderwijs / Training / Wetenschap
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Nieuwegein

Over TECTUM voor Dakvakmanschap

TECTUM verzorgt, organiseert en geeft opleidingen voor iedereen in de bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbranche.

TECTUM is gedurende de beroepsopleidingen van de leerling-dakdekkers vaak de werkgever. Voor de duur van de WEB-opleiding van een leerling-dakdekker wordt een arbeidsovereenkomst afgesloten. Daarmee is TECTUM werkgever en draagt alle risico's die aan het dienstverband verbonden zijn. Gedurende het dienstverband worden de leerling-dakdekkers intensief begeleid.

TECTUM heeft de aansluiting op de beroepsopleidingen nauwgezet gestroomlijnd. In alle niveaus wordt een naadloze overgang naar een hoger niveau gegarandeerd. De dakbedekkingsbranche beschikt over een tweejarige WEB-opleiding Dakdekker, die uiteindelijk opleidt tot allround dakdekker. Daarnaast wordt een opleiding tot kaderfunctionaris aangeboden.

Naast het opleiden van leerling-dakdekkers kan TECTUM ook een rol vervullen in het om-, her- en bijscholen van het overige personeel.

Op vaktechnisch gebied kan TECTUM de deelnemers tijdens cursus of training kennis laten maken met de nieuwste materialen en technieken. Maar ook op het gebied van onder meer werkorganisatie, planning, communicatie, arbeidsomstandigheden en veiligheid kan het personeel getraind worden. Daarnaast wordt er desgewenst een cursus op maat gemaakt worden

Stages bij TECTUM voor Dakvakmanschap

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.