Interning at CorporateTrailer

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Marketing, reclame & communicatie
Company size Small (10-49)
City Vught

About CorporateTrailer

CorporateTrailer is een snel groeiend, innovatief en award-winning film productiebedrijf met vestigingen in Vught en Amsterdam. Met ons team van specialisten op het gebied van; strategie, storytelling, marketing, camera en editing, bouwen wij aan de merken van onze klanten. Door middel van storytelling en video producties helpen wij onze klanten bij het visualiseren van de Corporate Identity en vertellen wij hun verhaal.
Door onze krachten te bundelen bieden wij nog meer toegevoegde een onderscheidende meerwaarde aan voor onze opdrachtgevers. We werken hard en houden van ons vak!

Wat CorporateTrailer onderscheidt van andere bureaus is dat we zowel strategisch als in de uitvoering onze opdrachtgevers ondersteunen. Het stopt niet bij een film. We geloven in de combinatie en daarom werken wij nu op een andere manier samen met onze opdrachtgevers. Wij zijn een klein of groot onderdeel van de organisatie, zodat we weten wat er leeft en speelt en we op basis daarvan kunnen acteren. Kennis delen is essentieel.

In ons portfolio zijn zowel B2B als B2C opdrachtgevers te vinden waarvoor we uiteenlopende activiteiten ontplooien; het begint bij een trailer/movie, maar destination anywhere………..

Internships at CorporateTrailer

Subscribe or sign in to view the available internships.