The Blue Legacy B.V.

Bedrijfsgegevens
The Blue Legacy B.V.
Branche Zakelijke dienstverlening
Locatie Oosterhout, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Begaan met de wereld en in de overtuiging iets aan haar grootste probleem ‘de klimaatcrisis’ te kunnen veranderen, is BlueKitchen tot de visie ‘Een keukenwereld creëren zonder afval’ gekomen.

Om deze visie uit te voeren gebruiken wij minder grondstoffen, werken we uitsluitend met gezonde materialen, produceren we keukens die langer meegaan en sluiten we de keten om hergebruik te garanderen.

Samen met partnerbedrijven ontwikkelen wij een duurzaam, modulair en circulair keukenconcept, waarbij de 3 elementen People, Planet & Profit op harmonieuze wijze worden gecombineerd.

Piet nam contact op met zijn oud-collega's Don Been en Alex de Kock met wie hij eerder succevolle concepten in de markt heeft gezet (Arenda, Alivra, Staete, Rentinfo). Samen vormen zij nu het team, dat de circulaire keuken tot een succes gaat maken.

Alex, Don en Piet willen met dit initiatief de wereld een stukje beter achter laten, niet alleen voor zichzelf, maar vooral voor hun kleinkinderen en alle kleinkinderen van de wereld

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.