Zoonen Commercieel Vastgoed B.V.

Bedrijfsgegevens
Zoonen Commercieel Vastgoed B.V.
Branche Makelaardij / vastgoed
Locatie Ede, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Door Teunis Zoonen in 2006 opgericht en gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed en uitgegroeid tot marktleider in commercieel vastgoed in onze regio. Het team bestaat uit zes medewerkers en heeft ruime ervaring opgedaan op het gebied van commercieel vastgoed. Mede door deze ervaring heeft Zoonen alle specialistische kennis in huis op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. De activiteiten van Zoonen omvatten onder meer:

aan-/verhuur, aan-/verkoop van bedrijfsruimtes/kantoorruimtes, winkelruimtes, industriegrond;
taxatie;
vastgoedbeleggingen;
consultancy en advisering bij (her)ontwikkelingsprojecten;
vastgoedbeheer.
De markt voor commercieel vastgoed is een gecompliceerde markt die constant in beweging is. Zoonen tracht in te spelen op de voortdurend veranderende behoeften; in onze dienstverlening staat de klant centraal. De snelle veranderingen in de markt vereisen een alert beleid, waar Zoonen zeer flexibel op inspringt. We weten wat er in de vastgoedmarkt speelt en waar de kansen liggen.

Het belangrijkste werkgebied omvat de regio Vallei / Veluwe, maar zelfs landelijk worden activiteiten ontplooid. Denk bijvoorbeeld aan het aankopen en verkopen van beleggingsobjecten of het taxeren van onroerend goed.

Het relatienetwerk bestaat uit een breed scala van mensen die zich bezighoudt met commercieel vastgoed, te weten: gemeenten, financiële instellingen, projectontwikkelaars, aannemers, notarissen, makelaars, (particuliere) beleggers, vastgoedmaatschappijen, etc.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.