Stage lopen bij Zoonen Commercieel Vastgoed B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Makelaardij / vastgoed
Stad Ede

Over Zoonen Commercieel Vastgoed B.V.

Door Teunis Zoonen in 2006 opgericht en gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed en uitgegroeid tot marktleider in commercieel vastgoed in onze regio. Het team bestaat uit zes medewerkers en heeft ruime ervaring opgedaan op het gebied van commercieel vastgoed. Mede door deze ervaring heeft Zoonen alle specialistische kennis in huis op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. De activiteiten van Zoonen omvatten onder meer:

aan-/verhuur, aan-/verkoop van bedrijfsruimtes/kantoorruimtes, winkelruimtes, industriegrond;
taxatie;
vastgoedbeleggingen;
consultancy en advisering bij (her)ontwikkelingsprojecten;
vastgoedbeheer.
De markt voor commercieel vastgoed is een gecompliceerde markt die constant in beweging is. Zoonen tracht in te spelen op de voortdurend veranderende behoeften; in onze dienstverlening staat de klant centraal. De snelle veranderingen in de markt vereisen een alert beleid, waar Zoonen zeer flexibel op inspringt. We weten wat er in de vastgoedmarkt speelt en waar de kansen liggen.

Het belangrijkste werkgebied omvat de regio Vallei / Veluwe, maar zelfs landelijk worden activiteiten ontplooid. Denk bijvoorbeeld aan het aankopen en verkopen van beleggingsobjecten of het taxeren van onroerend goed.

Het relatienetwerk bestaat uit een breed scala van mensen die zich bezighoudt met commercieel vastgoed, te weten: gemeenten, financiële instellingen, projectontwikkelaars, aannemers, notarissen, makelaars, (particuliere) beleggers, vastgoedmaatschappijen, etc.

Stages bij Zoonen Commercieel Vastgoed B.V.

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.