Stage lopen bij Celapp Media

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche TV / Muziek / Film / Theater
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Amsterdam

Over Celapp Media

Mijn naam is Quirine en ik ben projectmanager bij Celapp Media. Wij zijn een bedrijf die Apps ontwikkelt voor bekende personen. Wij hebben onlangs de Lil Kleine App gelanceerd en de App van Edson Alvarez (Ajax voetballer). Inmiddels heeft zangeres Maan ook getekend en is zij nu ook een van onze klanten. Dit geldt ook voor Sonny van Temptation Island. Het klantenbestand blijft zich uitbreiden en er komen nog heel veel leuke klanten bij! Wekelijks maken wij exclusieve content voor onze klanten voor in de App.

Wij zijn dringend op zoek naar creatieve leerlingen die in het afstudeerjaar zitten om ons te komen helpen bij het creëren van content. Denk hierbij aan het filmen van de klanten, het editten van de content etc. Mocht je niet in je afstudeerjaar zitten en je film / edit skills goed beheerst, is dit ook goed!! Grijp je kans zou ik zeggen:)

Wekelijks moeten de bovenstaande artiesten gefilmd worden en het is belangrijk dat je ook kunt editten. Mocht je 1 van de 2 goed kunnen, is dit ook helemaal prima.

Lijkt dit jou leuk? Grijp dan nu je kans!! Stuur dan een mailtje naar: Quirine@celapp.media met je skills en wie weet plannen wij een afspraak met je in!

Tot snel!

Stages bij Celapp Media

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.