Stage lopen bij Apics Flexjobs BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Werving en selectie / uitzendbureaus
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Alphen aan den Rijn, Nederland

Over Apics Flexjobs BV

Apics Flexjobs is hét logistieke uitzendbureau met de leukste werkgevers en de beste uitzendkrachten

Iedere dag opnieuw is ons doel om de beste matches te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Wij kennen beide partijen als geen ander, dus laat dat maar aan ons over! Dankzij onze jarenlange ervaring met uitzenden in de logistiek weten wij wat onze klanten en kandidaten nodig hebben en hoe wij hen het best kunnen helpen.

Wij werken met leuke opdrachtgevers die dezelfde visie hebben als Apics Flexjobs. Dit betekent: goed zijn voor je mensen, ze de juiste aandacht geven en zorgen dat ze op een fijne plek werken waar ze gelukkig zijn. We weten hoe waardevol goede werknemers zijn dus we zetten ons iedere dag in om voor jouw bedrijf de beste werknemers te vinden. Dit doen we door met je mee te denken, vooruit te kijken en een langdurige samenwerkingen te creëren.

Apics Flexjobs zorgt ervoor dat jij, als bedrijf, geen omkijken meer hebt naar je personeelszaken. Wij zoeken het beste personeel voor je en we zijn expert in het aanpassen van onze dienstverlening naar je doelstellingen en wensen. Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan en al je personeelszorgen uit handen te nemen. Je hoeft nergens meer naar om te kijken, terwijl wij de beste matches maken.

Wanneer je voor ons werkt als uitzendkracht zorgen wij voor een leuke baan, waar je helemaal op je plek zit. We begeleiden je waar nodig, we leiden je op en we staan altijd voor je klaar. Waar anderen ophouden, gaan wij door. Bij ons ben je geen nummertje, we kennen jou en jouw verhaal en hierdoor kunnen wij de leukste werkplek voor je vinden.

Stages bij Apics Flexjobs BV

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.