Meteenzorg B.V.

Bedrijfsgegevens
Nog geen logo geüpload.
Branche Werving en selectie / uitzendbureaus
Locatie Culemborg, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Persoonlijk, Deskundig en Betrouwbaar
Meteenzorg is een uitzend- en detacheringsbureau in de zorg en het veiligheidsdomein. We matchen hooggekwalificeerde professionals met opdrachtgevers, in diverse branches. Meteenzorg en de MZ Academy zijn ons antwoord op de vraag naar flexibel inzetbare, deskundige zorg. Zowel onder professionals als opdrachtgevers.

Meebewegen
Als professional wil je dat je werk aansluit op je expertise – maar ook op je leven. Je interesses, beschikbare werktijd en locatie zijn regelmatig in beweging. Ook is het gewoon interessant om eens een kijkje te nemen in andere keukens: nieuwe ervaringen opdoen, je kennis delen. En als opdrachtgever wil je soepel kunnen meebewegen met de vraag naar zorg. Op alle niveaus, in alle vakgebieden.

Werk dat werkt- voor de professional én de opdrachtgever
Bij ons kun je werken op een manier die het beste bij je past: flex, zzp, gedetacheerd of in vaste dienst. Opdrachtgevers kunnen bekijken welk dienstverband het beste bij hun organisatie en de opdracht past. Flexibiliteit is dus voor beide partijen heel belangrijk – maar alleen als die is gekoppeld aan deskundigheid. Meteenzorg zorgt voor beide.

Netwerk & database
Wij garanderen de kwaliteit van zorg. Onder andere dankzij een enorm netwerk en een grote database professionals, op alle niveaus in de zorg. Onze consultants zijn voortdurend op zoek naar de beste experts. Van (gespecialiseerd) verpleegkundigen, Integraal begeleiders tot pedagogisch medewerkers.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.