Stage lopen bij Real Estate Masterclass

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Onderwijs / Training / Wetenschap
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Amsterdam

Over Real Estate Masterclass

Een realisatie die Shou Xin Wu had toen hij aan het eind van 2019 maar liefst 10 investeringspanden bij elkaar had verzameld. Zonder eerdere ervaring en met een minimale investering van eigen vermogen heeft hij het voor elkaar gekregen om binnen 1 jaar tijd een volwaardige vastgoedportefeuille op te bouwen naast zijn reguliere 9 tot 5 baan. De ‘vastgoed formule’ was gekraakt, financiële onafhankelijkheid behaalt en het gaf ook nog eens een boost aan energie!

Vanuit dit vertrekpunt besloot Shou Xin om de ‘Real Estate Masterclass’ op te richten. Een begeleidingstraject waarin mensen worden opgeleid tot succesvol vastgoedinvesteerder. Alle ervaringen, strategieën en theorieën van Shou Xin zijn verpakt in een bewezen stappenplan waarmee iedere Nederlander kan starten met het investeren in vastgoed.

Inmiddels behoort Real Estate Masterclass tot een van de grootste, snelst groeiende vastgoed communities van Nederland. Het team van Shou Xin bestaat vandaag te dag uit een groep van ervaren vastgoeddeskundigen en coaches. Samen streven zij ernaar om het grootste vastgoed-educatieplatform van Nederland te worden. Een broedplaats waar jong en oud, beginnend en ervaren, bij elkaar komt.

- Het 6-weekse begeleidingstraject waarin men van A tot Z leert om een eerste pand aan te schaffen en op te schalen naar 10 panden.
- De ‘LIVE’ events waarbij men binnen 1 weekend, face-to-face wordt opgeleid tot succesvol vastgoedinvesteerder.
- Het 1-op-1 begeleidingstraject waarbij mentees een half jaar lang intensief gecoacht worden om uit te groeien tot vastgoedmagnaat.
- De Dealfinder Masterclass waarin men wordt opgeleid leert om gouden deals te vinden op de krappe, Nederlandse vastgoedmarkt.

Er is één thema dat duidelijk centraal staat binnen alle bovengenoemde onderdelen: persoonlijke begeleiding. Real Estate Masterclass is anders. De focus ligt op de cursisten. Een persoonlijke coach kijkt aandachtig mee naar jouw wensen en doelen en leert welke bewezen strategieën het beste bij jouw situatie passen. Dit alles met het doel om voor iedereen binnen de community de droom waar te maken: financiële onafhankelijkheid behalen door middel van het investeren in vastgoed.

Stages bij Real Estate Masterclass

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.