Technica ICT

Bedrijfsgegevens
Technica ICT
Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Scherpenzeel, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Technica is als ICT-partner meer dan 25 jaar actief in het bedenken van en adviseren over de juiste toepassing van IT, het ontwikkelen en optimaliseren van goede software en platforms, en het beheren en optimaliseren van IT-landschappen zijn de kern van ons bedrijf.
Onze missie is altijd en overal op een veilige manier toegang tot uw data en bedrijfsapplicaties te bieden. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij continu grenzen verleggen op het gebied van Cloud services, managed services en telefonie.
Onze kerncompetenties:
IT: Toegang tot al uw applicaties en data. Waar ter wereld u ook bent en bovendien veilig en snel. Dit alles in combinatie met de juiste oplossingen. We beheersen de techniek om de meest innovatieve oplossingen te implementeren. Denk aan de moderne Cloud technieken, diverse werkplek oplossingen, een 24 x7 support desk en de juiste ingangen bij onze leveranciers.
Connectiviteit: Bij connectiviteit draait alles om snelheid, stabiliteit en veiligheid. Al uw bedrijf kritische informatie gaat hier immers overheen. Voor de communicatie met de buitenwereld bieden we hiervoor de best passende en beschikbare glasvezel-/ (v)DSL verbindingen. Ook kan uw interne (bekabelde) netwerk uitgebreid worden met een flexibele en geavanceerde wifi-oplossing voor nog meer vrijheid en gebruiksgemak.
Telefonie: Technica werkt met een compleet en op software gebaseerd telefonieplatform dat ten aanzien van Unified Communications alle moderne functies biedt. Denk aan zaken als geïntegreerd chatten, videoconferencing en fax to email.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.