Interning at Crisp

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Food & Beverages
Company size Large (250+)
City Amsterdam

About Crisp

Crisp is de supermarkt app die het makkelijk maakt om producten thuis te krijgen die vol van smaak zijn, in het seizoen, voor een goede prijs en zonder onnodige toevoegingen.

Onze missie is om beter voedsel toegankelijk te maken voor meer mensen. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Gelanceerd in 2018, gesteund door het grootste startkapitaal in jaren, is Crisp nu een van de snelst groeiende scale-ups in Europa.

We gebruiken slimme technologie om ons voedsel knisperend vers bij jou te krijgen. Zonder omwegen, rechtstreeks van de bron. Dat doen we met een sterk team van mensen die goed zijn in wat ze doen. Enthousiast, eerlijk en altijd bereid om te luisteren. Naar elkaar, en naar onze klanten.

Met meer dan 500 mensen veranderen we de manier waarop Nederland boodschappen doet. We hebben hoge verwachtingen. Niet alleen van onze avocado's en verse makreel, maar ook van onszelf en de mensen met wie we samenwerken. We zijn liefhebbers van lekker eten, maar we houden ook van bouwen, kweken, helpen, regelen, leveren, verpakken, vertellen en ontwerpen. Dat deden we eerder bij bedrijven als Spotify, Coolblue, Ahold en Marqt. Maar waar je ook vandaan komt, we geven om je kracht en karakter. Samen zijn we Crisp.

Internships at Crisp

Subscribe or sign in to view the available internships.