Interning at Human Source Group

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Werving en selectie / uitzendbureaus
Company size Small (10-49)
City Schoonhoven

About Human Source Group

Human Source Group is een IT recruitment bureau. Door onze vele jaren ervaring met het bemiddelen van IT professionals durven wij ons een specialist te noemen op het gebied van IT recruitment.

Wij bemiddelen landelijk voor zowel vaste banen als voor interim opdrachten, voor startende en ervaren IT professionals, op àlle niveaus.

Wij stellen de mens centraal en werken graag samen, zowel intern bij Human Source Group als extern in de samenwerking met onze klanten en IT professionals.

Samen zijn we één team en helpen en stimuleren we elkaar.

Momenteel is ons team 13 man groot bestaande uit een manager, vijf interne recruiters, twee interim recruiters, drie accountmanagers, een office manager en een marketing stagiairs. We zijn een gemixte club waarvan ongeveer de helft mannen en de helft vrouwen. Onze leeftijden lopen uiteen van 24 tot en met 42 jaar.

In 2021 willen we graag groeien naar ongeveer twintig medewerkers.

Momenteel werken we veelal vanuit huis, maar normaal gesproken is dit waar je aan moet denken: kantoorhumor en woordgrappen komen hier bijna dagelijks voor. Daarnaast gooien we een pijltje, lopen we een rondje of zitten we gewoon gezellig te kletsen over het weekend, voetbal, kinderen en vele andere onderwerpen.

We hebben regelmatig teamuitjes en daarnaast wordt er iedere dinsdag en donderdag een lunch verzorgd vanuit kantoor.

Internships at Human Source Group

Subscribe or sign in to view the available internships.