Stage lopen bij ICH BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Techniek / Engineering
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Hollandscheveld, Nederland

Over ICH BV

ICH BV is een familiebedrijf die pneumatiek en afsluiters verkoopt. Binnen ICH worden eigen producten ontwikkeld met daarnaast assemblage en samenstellingen voor klanten die de expertise missen om zelf producten te realiseren, waardoor De-Engineer is ontstaan. De-Engineer bestaat momenteel uit een uit een goede verhouding van jonge en ervaren engineers. Zij voeren engineeringsopdrachten uit voor de industrie, zoals de vending en de landbouw.

Naast de implementatie van eigen producten is ICH BV bezig om een productie hal op te zetten en in te richten, waarbij productieprocessen, automatisering en kwaliteitsprocessen opgezet worden. Automatisering en productie van mouldings heeft op korte termijn grote prioriteit.

Tevens is De-Engineer bezig met een innovatieve ontwikkeling, die begin 2022 geïntroduceerd wordt in de markt. Vanaf dat moment wordt het product verder ontwikkeld volgens marktconforme voorwaarden. Voor dit project lopen er verschillende subsidietrajecten, namelijk de VIA 2020 dit is een ontwikkelsubsidie en hieruit volgde de DTZ, dit is een goed gekeurde Europese investeringssubsidie.

Stages bij ICH BV

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.