Online Supporter

Bedrijfsgegevens
Online Supporter
Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Twello, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een enthousiast en snel ontwikkelend bedrijf en zijn specialist in het digitaliseren van organisaties en aanbieden van geïntegreerde oplossingen. In essentie richten wij ons op de ontwikkeling en hosting van schaalbare e-commerce en klant gedreven (unieke) oplossingen. Inmiddels zijn wij 15 jaar actief en omvat ons huidige klantenbestand 400 zowel lokale als internationale organisaties.

Bij Online Supporter B.V. maken 25 specialisten dagelijks het verschil middels ontwikkeling en innovatie. Met uiteenlopende specialismes en expertises dragen wij ons steentje bij om onze klanten te laten excelleren. Wij zijn gespecialiseerd in digitale optimalisatie en maatwerkoplossingen voor onze klanten in verschillende markten. Het grootste gedeelte van deze opdrachten bestaan uit B2B projecten.

Waar zijn wij te vinden?

Online Supporter B.V. en haar dochterondernemingen zijn gevestigd in Twello. De locatie is gelegen aan de hoofdweg goed bereikbaar via openbaar vervoer of met de auto. Het treinstation is op ongeveer 10 minuten lopen en als je met de auto of fiets komt is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Door onze groei in de afgelopen tijd hebben wij niet enkel meer een kantoor in Twello, maar ook in Amsterdam! Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.