Interning at RAAS

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Werving en selectie / uitzendbureaus
Company size Small (10-49)
City Woerden

About RAAS

RAAS is een team van gedreven professionals, recruiters en campagne specialisten die samen zorgen voor een unieke dienstverlenging. Hiermee zetten wij het recruitmentlandschap op zijn kop. Met onze aanpak werken de recruitment specialisten op locatie bij de klant terwijl ze 24/7 ondersteund worden door een professioneel recruitment center. Deze combinatie zorgt voor een succesformule in de wereld van recruitment. Samen met jou gaan wij voor het behalen van het maximale resultaat.

In 2021 zijn wij begonnen met bundelen van jaren aan recruitment expertise. Onze experts hebben het vak geleerd bij recruitment bureaus, online bureaus en in-house bij kleine en grote bedrijven. Je komt terecht in een dynamische en snelgroeiende organisatie waar mensen gezien en gehoord worden. Wij vragen om ideeën en initiatieven zodat je bij ons jouw stempel op de organisatie kan drukken.

Je collega’s zijn gemotiveerd, scherp in de communicatie en leven onder het motto: “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. We vinden het belangrijk om het harde werken af te wisselen met veel humor, gezamenlijke lunches, borrels en uitjes. Dat samen met een vernieuwende dienstverlening, hoge verantwoordelijkheid en eigenaarschap, korte lijnen en een platte structuur maakt dat iedereen met plezier bij ons werkt.

Internships at RAAS

Subscribe or sign in to view the available internships.