Gapstars

Bedrijfsgegevens
Gapstars
Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Amsterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Gapstars is een snelgroeiende organisatie die gespecialiseerd is in het bouwen van remote tech teams voor start-en scale-ups. Momenteel hebben we 150+ professionals in dienst in onze kantoren in Amsterdam, Nederland en Colombo, Sri Lanka. In 2022 is ons doel om een marktleider te worden en een agile krachtpatser op het gebied van softwareontwikkelingen. We zijn alleen geïnteresseerd in het werken met snelgroeiende start- en scale-ups die op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun groei te voeden. Ons huidige klantenbestand omvat verschilende zeer ambitieuze start-ups die hun respectievelijke markten willen veroveren.

Dat Gapstars Sri Lanka kiest als uitvalsbasis voor onze softwareontwikkeling is allesbehalve toeval. Gapstars is opgericht in 2015, maar de connectie met Sri Lanka gaat al meer dan 20 jaar terug. Onze band met Sri Lanka die voortkomt uit liefdadigheid en de schoonheid van dit magische eiland maakte al heel vroeg indruk op ons.

Bij Gapstars omarmen we diversiteit en staan ​​we voor gelijke kansen. Van oudsher worden offshore softwarelocaties in Zuid- en Zuidoost-Azië beschouwd als 'low cost, low quality' en worden ze nogal sceptisch bekeken. Onze missie is om een ​​gelijk speelveld te creëren door de schoonheid en het brein van Sri Lanka te laten zien door Europese technologiebedrijven in staat te stellen te groeien en succesvol te zijn met software die is gebouwd door hun ontwikkelaars in Sri Lanka.

Bedrijfspresentatie