Interning at DVJ Insights

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

City Utrecht

About DVJ Insights

DVJ Insights is een innovatief en snelgroeiend marktonderzoeksbureau gevestigd in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Onze ambitie is om het beste internationale bureau voor marketingonderzoek en -analyse
te zijn, dat bedrijven en merken helpt om daadwerkelijk merkgroei te realiseren. Wij voegen waarde toe door onze klanten te helpen consumentengedrag beter te begrijpen, hun merkpositionering te verbeteren, succesvollere productintroducties te realiseren en de effectiviteit van mediacampagnes te vergroten.

Bij DVJ Insights werken we met ongeveer 70 gepassioneerde collega's vanuit 3 verschillende locaties voor diverse klanten over de hele wereld, waaronder Philips, Samsung, Beiersdorf, Heineken, Cloetta, Domino’s, Nestlé, ING, Rituals en de Nederlandse Rijksoverheid.

De organisatie kenmerkt zich door een informele en dynamische werkomgeving met veel jonge mensen uit verschillende culturen. Je werkt nauw samen met gedreven professionals die kwaliteit en waarde willen leveren, iedereen bij DVJ draagt bij aan onze groei.

Naast werken, hebben we veel lol. Ook vieren we graag successen met elkaar en zijn er regelmatig teamactiviteiten zoals borrels, etentjes, pubquizzes en feesten om ervoor te zorgen dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Werken bij DVJ Insights biedt een fantastische kans om ervaring op te doen in branding, marketing en communicatie aan de bureauzijde bij een van de snelsgroeiende organisaties is Nederland.

Internships at DVJ Insights

Subscribe or sign in to view the available internships.