Interning at Matrixiangroup

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Automatisering en ICT
Company size Small (10-49)
City Amsterdam

About Matrixiangroup

Ons verhaal

De hoeveelheid beschikbare data neemt exponentieel toe en dus ook de mogelijkheden om deze op een creatieve wijze om te zetten naar betrouwbare inzichten en tools waarmee de wereld een beetje slimmer, duurzamer en veiliger kan worden gemaakt. Als Location Driven Data Company vinden wij dat het mooiste wat er is!

Wij zijn de flexibele en innovatieve partner die organisaties en instellingen, in zowel de commerciële- als publieke sector, helpt bij het inzien van nieuwe kansen en het nemen van datagedreven beslissingen. Daarbij streven wij continu naar verbetering en gaan we geen uitdaging uit de weg om onze klanten te blijven verwonderen.

“Wij zijn Matrixian Group. The Location Driven Data Company”
Door onze grote hoeveelheid kwalitatieve locatie-, POI-, vastgoed-, omgevingsvergunningen-, huishoud-, bedrijven-, hulpdienst-, mobiliteits- en logistieke data te combineren met slimme technologie en hoogwaardige expertise leveren wij onze klanten waardevolle inzichten en producten waarmee ze gefundeerde keuzes kunnen maken om kansen te benutten en risico’s te vermijden. Met als resultaat een duurzaam rendement.

Als UrbanTech bedrijf lossen we vraagstukken op binnen het thema “Gebouwen en Leefomgeving” waar data en technologie het antwoord op zijn. Met een jong en gedreven team van professionals werken we dagelijks aan onze Address-, Real Estate- en Urban Intelligence oplossingen om dit te realiseren. Hiermee dragen wij bij aan het oplossen en voorkomen van (maatschappelijke) problemen en het realiseren van een toekomstbestendige leefomgeving.

Internships at Matrixiangroup

Subscribe or sign in to view the available internships.