Interning at Decobel

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Bouw en ambachten
City Lopik

About Decobel

Waarom Decobel?
Wij zijn akoestische specialisten. We hebben oog voor detail, weten hoe het materiaal te verwerken en welke resultaten we er mee kunnen behalen. Elke ruimte wordt comfortabeler om in te leven of te werken. Al onze akoestische producten creëren een eigen unieke beleving.

Uniek voor elke locatie
Decobel durft te doen. We maken unieke producten, die je niet iedere dag ziet en speciaal voor jou op maat. Wij noemen ze graag blikvangers of misschien wel beter: geluidvangers!

Persoonlijk
Ons assortiment is breed en divers. Bestel je een blikvanger, dan snijden we hem speciaal voor jou in de kleur en maat naar wens. We verpakken jou blikvanger compleet met alle toebehoren en maken het gereed voor verzending. Binnen tien werkdagen na bestelling ontvang je jouw pakket thuis en kan je genieten van een persoonlijk op maat gemaakt product.

Oog voor akoestiek
Op een mooie manier de akoestiek verbeteren in een ruimte, daar ligt voor ons de uitdaging. Met de Decobel blikvangers maken we akoestiek bespreekbaar. Want dit belangrijke aspect, krijgt vaak niet de aandacht die het verdient. Geluidsoverlast kan overal worden ervaren. Herkenbaar? Denk aan een gehorig zwembad, steeds harder moeten praten in een restaurant, een vervelende galm in een woning of kantoor die maar niet weggaat. Gelukkig zijn daar prachtige oplossingen voor.

Maatwerk
Naast onze blikvangers kun je bij ons ook terecht voor specials, (exclusieve) creaties volledig op maat. Wij komen graag bij je langs voor advies en ontwerp, om zo een plan te maken voor het verbeteren van de akoestiek in een specifieke ruimte.

Wat doet Decobel?
De producten die wij aanbieden bij Decobel kunnen worden ingezet voor geluidsisolatie, geluidsdemping en geluidsabsorptie. We kunnen de nagalmtijd in een ruimte meten en samen met jou bepalen, wat er nodig is om aan je akoestiek wensen te voldoen. Onderstaand een greep uit ons standaard assortiment.

Deco-Scherm: akoestische bureauschermen, fijn tussen de bureaus in een kantoortuin, breekt zo lekker het geluid.
Deco-Tegel: akoestische decor tegels voor zowel op de wand als plafond.
Deco-Licht: akoestische lampen van PET-vilt voor thuis, op kantoor en overal waar je nog meer een schitterende lamp nodig heeft. Gedurfd design en sfeervol.
Deco-Paneel: akoestische panelen als scheidingswanden of muurdecoratie. Indien gewenst met een uitsnede van een patroon naar keuze. Ook handig als prikbord.
Deco-Zuil: een prachtig akoestisch presentatie middel om binnen je bedrijf een product op een onderscheidende manier te tonen.
Deco-Wand: akoestische letters op de wand. Hoe leuk is dat! Elke boodschap die je wil, catchy gedecoreerd op de wand.
Deco-Plant akoestische plantenhouders, ze bestaan echt! Als je er dan ook nog een zuiverende plant in doet, ben je een met de natuur.

Internships at Decobel

Subscribe or sign in to view the available internships.