Interning at YEA Marketing

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Marketing, reclame & communicatie
City Vianen

About YEA Marketing

Ben jij communicatief en commercieel sterk, heb jij hele grote doelen in je leven en heb je er altijd al van gedroomd om later rijk en succesvol te worden? Dan ben je hier op het juiste adres

WAT GA JE DOEN?

Als Sales Adviseur neem jij contact op met nieuwe klanten. Jij staat onze klanten met jouw scherpe en commerciële skills optimaal te woord en koppelt onze producten en diensten aan hun behoeften. Jij opereert voor de verschillende A-merken binnen onze organisatie en zorgt elk gesprek voor een wow-effect.
Hier komen jouw sales skills om de hoek kijken. Jij bent degene die het verschil maakt! Jij haalt voldoening uit sales en je weet dit met enthousiasme over te brengen op jouw (potentiële) klant. Al jouw gesprekken worden met een wow-gevoel afgesloten doordat jij als geen ander jouw kennis en kunde inzet voor een advies op maat. Je bent positief ingesteld en weet daarbij een ‘nee’ om te draaien in een ‘ja’. Bovendien ben je flexibel ingesteld. Kortom, een echte teamspeler met een winnaars mentaliteit. Hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient. Kijk dat is nou eens lekker! Jij bepaalt dagelijks zelf met hoeveel geld je mee neemt naar huis!!

WAT WIJ BIEDEN

Een hoge Bonusregeling
Leuke werksfeer
Road trips met het hele team
Training en Coaching
Snelle doorgroeimogelijkheden
Persoonlijke ontwikkeling: trainingen, workshops, coaching en meer..
WAT WIJ VRAGEN

Passie voor klantcontact hebt;
Goed luistert en communiceert;
Kansen ziet, benut of gewoon creëert;
Een teamspeler bent;
Een sterk empathisch- en inlevingsvermogen hebt
Van nature duidelijk, snel en vernieuwend in je aanpak.
Je bent sociaal, enthousiast en krijgt een kick als je jouw targets haalt.

WIE ZIJN WIJ?

YEA Marketing B.V. is een marketing en sales bureau dat staat voor passie en kwaliteit. Wij bieden educatie, sfeer en een heel hoog salaris aan onze medewerkers. Wij zijn momenteel de marktleider in Nederland. Sluit je aan bij YEA Marketing B.V. om een echte Sales topper te kunnen worden.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Soort dienstverband: Fulltime en Parttime,

Internships at YEA Marketing

Subscribe or sign in to view the available internships.