Royal Vriesco

Bedrijfsgegevens
Bedrijfsomschrijving

A House of Happiness is al decennia lang de decoratiespecialist in op maat gemaakte gordijnen. Een kleurrijk merk waar creativiteit, kwaliteit, inspiratie en passie voor textiel samenkomen. Wij bieden full service: van productontwikkeling, geautomatiseerde bestelmodule, een eigen atelier tot levering van op maat gemaakte gordijnen.

Ook internationaal is A House of Happiness een groeiend succes. A House of Happiness exporteert uit voorraad naar meer dan 40 landen, van Kroatië tot Kameroen en van Noorwegen tot Nieuw-Zeeland. We volgen trends uit vele landen, werken samen met internationaal befaamde designers en presenteren ons op internationale beurzen. De export salesmanagers bezoeken de klanten in het buitenland of nodigen ze uit naar een van de volledig ingerichte Experience Centers in eigen land.

Wij staan voor duurzaam ondernemen. Van het bewust omgaan met het milieu word je creatief. Dit heeft geresulteerd in onze bijzondere groene collectie. Gordijnen gemaakt van gerecyclede polyester garens van PET flessen.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.