Interning at Ranshuijsen B.V.

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Automatisering en ICT
Company size Small (10-49)
City Rotterdam

About Ranshuijsen B.V.

Ranshuijsen, mensvriendelijke software

Software waarmee je je begrepen voelt. Dat is wat wij nastreven bij Ranshuijsen. We ontwikkelen al jaren oplossingen voor het stroomlijnen van informatie. We weten daarom als geen ander dat een goed begrip dé voorwaarde is voor een scherp product dat zich soepel voegt en waarmee het lekker werken is.

We noemen dit mensvriendelijke software. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar is het niet.

Mensvriendelijk betekent met betrouwbare techniek en conform de gouden regels voor gebruiksvriendelijkheid een échte oplossing voor een vraagstuk creëren. Een feilloze analyse van het domein en krachtenveld waarin we gaan werken is dan een must.

Mensvriendelijk wil zeggen samen optrekken om een groots resultaat neer te zetten. Wij werken daarom als een betrokken partner en adviseur, niet als een 'leverancier'.

Mensvriendelijk betekent ook ingewikkelde processen tot behapbare proporties terugbrengen. Dat vraagt snelle denkers met empathie voor de mens en zijn maat.

Dit vind je allemaal terug bij Ranshuijsen: een informeel en enthousiast collectief van intelligente professionals. Een Rotterdams bedrijf dat met een no-nonsense mentaliteit gas geeft op applicaties waarmee het fijn en efficiënt werken is; je voelt intuïtief dat ze kloppen.

Wij ontwikkelen zowel maatwerk als standaard oplossingen. Zo zijn we bijvoorbeeld met ons product PGAx actief in diverse Zorg en Veiligheidshuizen en ondersteunen we gemeenten bij diverse aanpakken in het civiele en veiligheidsdomein. Maatwerk wordt ontwikkeld met (multi)nationale spelers, overheden en innovatieve MKB-ers. We zijn bovengemiddeld goed in technisch complexe projecten zoals kwaliteitscontrolesystemen en caclulatiemodules?

Met ons werk willen we impact maken: positieve, innovatieve en systematische verandering op de lange termijn. Maatschappelijke impact is daarbij het optimum. In de domeinen onderwijs, zorg, veiligheid voelen wij ons dermate thuis en hebben wij een dusdanig kennisniveau opgebouwd, dat wij regelmatig seminars en sparsessies organiseren voor klanten en niet klanten. Mensvriendelijkheid is namelijk ook persoonlijk en toegankelijk.

Overigens zijn we IS027001 gecertificeerd.

Internships at Ranshuijsen B.V.

Subscribe or sign in to view the available internships.