Interning at Dotcombusiness BV

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Automatisering en ICT
Company size Small (10-49)
City Heesch

About Dotcombusiness BV

Dotcombusiness is een regionale kennisleverancier op het gebied van IT en is gespecialiseerd in Cloud, VoIP en Microsoft 365 oplossingen, die zich richt op midden- en kleinbedrijf tot 100 werkplekken. Wij leveren een totaaloplossing waarbij de menselijke factor hoog bij ons in het vaandel staat. Het is en blijft uiteindelijk mensenwerk. Omdat de ondernemers alle tijd en ruimte moeten kunnen besteden aan hun corebusiness nemen wij alle IT-taken van u over.
Wij verzorgen het gehele traject van advisering tot aan invoering van een compleet nieuw IT-netwerk of migratie van een bestaand netwerk naar de Cloud. Daarbij nemen wij alle verantwoordelijkheid voor de werking en oplevering zoals vooraf besproken. Het inregelen van de rechtenstructuur, de beveiliging, het thuiswerken, snelle en draadloze internetverbindingen, monitoring, helpdesk en systeembeheer. Doel is dat IT voor u gaat werken.
De meerwaarde van Dotcombusiness is dat wij in de schoenen van de klant gaan staan, vanuit die positie kunnen wij ons een beeld vormen van de organisatie. Dit maakt het mogelijk om vraag en aanbod feilloos op elkaar af te stemmen. Wij gaan voor lange termijn relaties die gebaseerd zijn op wederzijds respect en vertrouwen. Meedenken en maatwerk leveren zijn onze specialiteiten.

Internships at Dotcombusiness BV

Subscribe or sign in to view the available internships.