Interning at Eshuis

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Drukkerijen / Uitgeverijen
Company size Medium (50-249)
City Dalfsen

About Eshuis

Opvallen door uniek te zijn en denken in mogelijkheden, dat kenmerkt Eshuis. Wij zijn een verpakkings- en etikettendrukkerij. Bij Eshuis produceren we etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen voor verschillende klanten. Dit doen we al behoorlijk lang, sinds 1891 om precies te zijn. Bij Eshuis werken we met ruim 150 collega’s. We kunnen daarom wel stellen dat wij veel kennis en ervaring hebben met het drukken van onze producten. Wat ons al sinds 1891 kenmerkt is dat wij heel divers zijn.

De diversiteit van Eshuis
Onze producten worden geleverd aan verschillende branches; food, dranken, cosmetica en huishoudelijke chemicaliën. Elke branche en onze klanten daarachter vragen stuk voor stuk om diverse technische specificaties en stellen specifieke kwaliteitseisen. Door deze diversiteit is geen dag hetzelfde bij Eshuis. Ons team werkt met een hoge mate van vakmanschap, teamwork en innovatie. Wanneer je ook komt werken bij Eshuis dan werk je samen met een flexibel, deskundig en betrouwbaar team.

Bijzondere drukwerkprojecten
Eshuis staat in de grafische branche bekend als een innovatief bedrijf. Dankzij ons technische team heeft Coca-Cola bijvoorbeeld sinds 2013 de bekende “Share-a-coke” campagne wereldwijd kunnen lanceren. Daarnaast werken onze mensen dagelijks aan nog meer uitdagende en innovatieve projecten.

Kom jij bij ons werken?
Om innovatief te zijn en te kunnen blijven is persoonlijke ontwikkeling bij Eshuis belangrijk. Bij Eshuis kijken we altijd naar het talent van onze medewerkers en proberen ze in hun kracht te zetten.

Bij Eshuis zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je ook gedreven, wil je jezelf blijven ontwikkelen en hou je van uitdagingen? Kom ons team versterken. Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Internships at Eshuis

Subscribe or sign in to view the available internships.