Interning at Beone Development group

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

City Hilversum

About Beone Development group

Turning today’s knowledge into tomorrow’s value. Dat is het streven van de BeOne Development Groep. We ontwikkelen digitale leeroplossingen waarmee organisaties in staat gesteld worden om kennis te behouden, inzichten te delen en gedragsvaardigheden te vergroten. Aangezien mensen het meeste leren door gewoon hun werk te doen, wordt leren zoveel mogelijk geïntegreerd in de dagelijkse praktijk. Dankzij BeOne’s slimme technologie is het materiaal altijd, overal en op ieder apparaat beschikbaar.
Sinds 1 juli 2021 bestaat de BeOne Development Groep uit meerdere bedrijven. Deze stage heeft betrekking op de volgende drie bedrijven:

Splintt, opgericht in 2010, ontwikkelt digitale leeroplossingen op maat, zoals eLearning modules, online trainingen, interactieve video’s, animaties en films.
eWorks, opgericht in 2018, helpt bedrijven met leermiddelen en een safety app die de veiligheidscultuur versterken. Alles met als doel om veilig gedrag te stimuleren en werkinstructies makkelijk paraat te krijgen.
Infosequre levert sinds 1999 security awareness programma’s en game-based trainingen op het gebied van informatieveiligheid, met als doel om veilig om te gaan met informatie.

Internships at Beone Development group

Subscribe or sign in to view the available internships.