Hunter Douglas Europe B.V.

Bedrijfsgegevens
Hunter Douglas Europe B.V.
Branche Metaalindustrie
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Locatie Rotterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Werken bij Hunter Douglas betekent werken bij dé wereldmarktleider in innovatieve raambekledingsproducten en belangrijk producent van innovatieve architectonische bouwproducten.

Hunter Douglas heeft sinds haar oprichting in 1919 een geschiedenis en een cultuur waarin ondernemerschap centraal staat. Ondernemerschap gekoppeld aan kennis en vaardigheden is een succesformule. Goed verankerd in de organisatie vormt het de basis voor onze ontwikkeling en groei. Samen met een wereldwijde productie en distributie capaciteit resulteert dit in een unieke internationale aanwezigheid die ons in staat stelt om op onderscheidende wijze in te spelen op de veranderende vragen en behoeften van de markt en in het bijzonder van onze klanten.

De producten van Hunter Douglas zijn te vinden in miljoenen huishoudens en gebouwen over de hele wereld. Deze zijn te onderscheiden in twee productengroepen – zonweringproducten en bouwproducten. Hunter Douglas heeft een traditie opgebouwd waarin al meer dan 80 jaar baanbrekende producten worden ontwikkeld en vermarkt. Sinds de introductie van de eerste lichtgewicht aluminium jaloezieën in 1946 is Hunter Douglas toonaangevend in de sector met de ontwikkeling van kwalitatief hoge, innovatieve en op maat gemaakte raambekledingen voor huishoudelijk gebruik. Onze producten bieden oplossingen voor praktische alledaagse behoeften – van privacy tot lichtregeling en design.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.
Stages bij Hunter Douglas Europe B.V.