Interning at Consumedix

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Cosmetica / Persoonlijke verzorging
City Renkum

About Consumedix

Consumedix BV levert gezondheids- en (mond)verzorgingsproducten voor consumenten die kwaliteit, innovatie en duurzaamheid naast een goede werking belangrijk vinden. Voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en die zichzelf willen behandelen in het geval van kleine kwalen, zich goed willen verzorgen of goed willen beschermen met topproducten.

Deze gezondheidsproducten, verzorgings- en beschermingsproducten worden rechtstreeks of via groothandels en detailhandel aan consumenten geleverd. Wij leveren voornamelijk in de Benelux en Duitstalige landen.

Consumedix is opgericht in 2017 als dochteronderneming van Mediphos Group BV en opereerde tot de overname van het zusterbedrijf Mediphos Medical Supplies BV in maart 2021 onder de naam Mediphos OTC Consumer Healthcare BV. Consumedix is een familiebedrijf met een kantoor en eigen magazijn in Renkum. Daar is onze back office sales altijd beschikbaar voor vragen over bijvoorbeeld producten of levering en daarnaast is onze buitendienst beschikbaar voor vragen en bestellingen.

Consumedix is ISO gecertificeerd en heeft Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen hoog in het vaandel staan.

Onze producten zijn verkrijgbaar bij diverse webshops, groothandels, (zelfstandige) drogisterijen, apotheken en shops voor de dentale professie.

Internships at Consumedix

Subscribe or sign in to view the available internships.