KINASE

Bedrijfsgegevens
KINASE
Branche Gezondheidszorg, sociale & medische diensten
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Bussum, Nederland
Bedrijfsomschrijving

KINASE is een zorgadvies bureau en biedt zorgorganisaties consultants met een medische achtergrond. KINASE heeft twee dochterondernemingen, namelijk de studententakken Young KINASE en Het Scribe Collectief.

Met Young KINASE helpen wij zorgorganisaties met de digitale transitie. Onze mensen zijn jong, flexibel en volgen een medische studie. Ze spreken de taal van de werkvloer en zijn goed in staat te helpen bij de implementatie van innovaties. Ondertussen leren deze aanstaande zorgverleners over de organisatie van zorg. Die kennis nemen ze mee, om zo nu en in de toekomst, de zorg beter te laten werken.

Het Scribe Collectief is opgezet door en voor zorgverleners. We zijn een nieuw team van zes mensen met een achtergrond in de zorg. Onze droom? Blije artsen en patiënten door het terugdringen van administratie. Er is veel gesproken over registratielast. Het is nu tijd voor een praktische oplossing die goed is voor de zorgverlener, de patiënt en de student. De Scribe, een bevlogen student die de administratie van de specialist doet. Indien een afdeling of instelling met scribes wilt werken kunnen zij er voor kiezen de zoektocht naar scribes uit besteden aan een partij die hier gespecialiseerd in is. Dan komt Het Scribe Collectief in beeld.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.