Leerwerkloket Helmond de Peel

Bedrijfsgegevens
Leerwerkloket Helmond de Peel
Branche Non-profit
Locatie Helmond, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Het leerwerkloket is de plek voor al je vragen over leren en werken. Door het organiseren van leerwerktrajecten en het bieden van opleidingsadvies helpen wij het bedrijfsleven in Helmond/De Peel aan goed gekwalificeerd personeel.

Daarnaast bieden we scholingsadvies en loopbaanadvies aan werkzoekenden en werknemers. Onze dienstverlening is onafhankelijk, kosteloos en verbindend. We gaan graag met je in gesprek.

Opleidingsadvies op maat?
De huidige economie stelt hoge eisen aan de kennis, vaardigheden en diploma's van werknemers. De werkomgeving verandert voortdurend. Het is belangrijk om nu en in de toekomst over goed gemotiveerd en gekwalificeerd personeel te beschikken. De juiste persoon, op het juiste moment op de juiste plek is essentieel.

Wij kunnen je helpen als het gaat om:
Het opleiden van medewerkers
Instroomtrajecten om kandidaten te scholen voor moeilijk vervulbare vacatures
Mobiliteitsprojecten gericht op door- of uitstroom van personeel naar een nieuwe werksituatie
Aanbieden van stages en leerplekken
Samenwerkingen met onderwijsinstellingen
Advies bij het aanvragen van subsidies.
Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Loopbaan- en scholingsadvies?
Ben je werkzaam en wil je verder ontwikkelen of zoek je werk, maar heb je nog onvoldoende of niet de juiste opleiding voor de gewenste functie? Overweeg je een carrier switch? Of ben je op zoek naar een baan, waarbij je werken en leren kunt combineren?

Wij gaan graag met je in gesprek! Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze loopbaanadviseurs (noloc gecertificeerd).

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.