Stage lopen bij D&R Business

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Locatie Zoetermeer, Nederland

Over D&R Business

Agellic is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en verkoop van innovatieve producten. Sinds onze oprichting 3 jaar geleden, hebben we ons gevestigd als een belangrijke speler op de markt en zijn we actief in verschillende sectoren, waaronder de consumentenelektronica, huishoudelijke apparaten en persoonlijke verzorging.

Onze missie is om producten te ontwikkelen die het dagelijks leven van mensen gemakkelijker, comfortabeler en duurzamer maken. Dit doen we door middel van innovatieve technologieën, gebruiksvriendelijkheid en oog voor design. We zijn er trots op dat onze producten een verschil maken in het leven van onze klanten en bijdragen aan een betere wereld.

Bij Agellic werken we met een team van enthousiaste en ervaren professionals. Onze medewerkers hebben een passie voor innovatie en streven naar het creëren van producten van hoge kwaliteit. We werken nauw samen met verschillende partners, waaronder ontwerpers, ingenieurs, producenten en distributeurs, om ervoor te zorgen dat onze producten aan de hoogste eisen voldoen en op een efficiënte en duurzame manier worden geproduceerd en geleverd.

Bij Agellic geloven we in groei en ontwikkeling. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen om ons bedrijf verder te laten groeien en onze missie te blijven nastreven. We zijn dan ook trots op wat we hebben bereikt tot nu toe, en kijken uit naar wat de toekomst ons nog zal brengen.

Stages bij D&R Business

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.